BENVINGUTS I BENVINGUDES A DIVER-ESPORTS
BENVINGUTS I BENVINGUDES A DIVER-ESPORTS

Escola Lluís Vives 

L' escola Lluís Vives de Castelldefels és una escola pública que pertany al sistema públic educatiu depenent del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. La missió de l’escola és educar per formar persones amb mentalitat oberta, valors, esperit crític, autonomia i competència.
 

Es caracteritza per ser una escola creativa, inclusiva, col·laboradora i amb esperit d’innovar i millorar. Treballen pels nens i les nenes, per aconseguir el seu desenvolupament integral, compartint el procés educatiu amb les famílies i l’entorn. Ho fan mitjançant el treball en equip i de forma col·laborativa, fent èmfasi en la diversitat i el respecte, fomentant la responsabilitat.

 

L’escola és un edifici de nova construcció amb tres plantes i espais ben diferenciats per cicles. A la planta baixa està Educació Infantil en una ala de l’edifici, amb pati propi i sortida i accés directe al carrer. Hi ha diferents espais per atendre l’alumnat en petits grups i una sala gran per fer la psicomotricitat.

 

A l’altra banda estan els despatxos (AFA, Secretaria, Direcció, Personal Docent… ), la biblioteca, el menjador i un gran gimnàs. Tot això amb diferents portes d’accés als patis de l’escola, en els quals hi ha diferents ambients.

A la primera planta hi ha un gran vestíbul que separa el cicle inicial a una banda i a l’altra el cicle mitjà. També trobem les aules de música, idiomes, l’aula de plàstica i petites tutories per atenció individualitzada o en petit grup. Al segon pis estan les aules de cicle superior, l’aula d’ordinadors i l’aula d’acollida. Totes les aules de l’escola, sala de mestres, biblioteca i gimnàs compten amb les últimes novetats tecnològiques (PDis, ordinadors i tauletes).

 

 

Ubicació

Passeig del ferrocarril, 266

08860, Castelldefels

Activitats extraescolars 2021/22

Graella activitats Lluís Vives
Graella Lluís Vives 21-22.pdf
Documento Adobe Acrobat [573.6 KB]
Inscripció extraescolars Lluís Vives 2021/22
INSCRIPCIO 21-22.pdf
Documento Adobe Acrobat [652.3 KB]
Normativa activitats extraescolars 2021-22
Normativa activitats extraescolars 2021-[...]
Documento Adobe Acrobat [460.4 KB]