Benvinguts a Diveresports
Benvinguts a Diveresports

Notícies

Inici de les activitats extraescolars a les nostres escoles a partir del 1 d'Octubre de 2017. Ja teniu penjades les graelles en Pdf de les activitats dintre de cada escola. Aneu a la vostra escola i descarregueu-la!

La 11a Mostra i festa de les activitats extraescolars de teatre, música i dansa, es realitzarà el dies 31 maig al 8 de juny al teatre de Castelldefels.

 

Inici de les activitats extraescolars a les nostres escoles a partir del 3 d'Octubre de 2016. Ja teniu penjades les graelles en Pdf de les activitats dintre de cada escola. Aneu a la vostra escola i descarregueu-la!

Obertes les inscripcions per als casals d'estiu 2016 a les nostres escoles.

Consulteu la informació en l'apartat d' Activitats - Casals i colònies, trucant al nostre telèfon de contacte o bé passant per les oficines d'extraescolars dels nostres centres.

Es comunica que la jornada de Jocs Escolars del Patronat de Castelldefels del dia 23 d'Abril s'anul·la passant-la al 16 d'Abril. 

A continuació us facilitem els nous calendaris amb les dates canviades. 

 

Obertes les inscripcions per als casals de Setmana Santa 2016 a les nostres escoles.

Consulteu la informació en l'apartat d' Activitats - Casals i colònies, trucant al nostre telèfon de contacte o bé passant per la nostra oficina. 

El dia 9 d'Abril del 2016 tindrà lloc el 1r Festival Escolar de Capoeira, a les 10h, al centre Municipal Frederic Mompou de Castelldefels (Plaça Joan XXIII, 10) on els nens i nenes que participen durant l'any en aquesta activitat extraescolar als diferents centres educatius obtindran la 1ª entrega de graduacions. 

 

Per a més informació contacteu amb: 

info@abraccescapoeira.com

info@diveresports.com

 

També podeu passar per l'escola Margalló i l'escola Josep Guinovart, on es realitza Capoeira durant el curs escolar.